- TRŽIŠTE - /12.08.2020./ Produktna berza Novi Sad: kukuruz 19.20 din/kg , pšenica 17.90 din/kg , soja 42.60 din/kg ; /12.08.2020./ Berza u Čikagu: kukuruz 12.33 din/kg , pšenica 17.98 din/kg , soja 32.59 din/kg ; /12.08.2020./ Berza u Mineapolisu: kukuruz 11.50 din/kg , pšenica 14.49 din/kg , soja 30.53 din/kg ; /12.08.2020./ Berza u Parizu: kukuruz 19.26 din/kg , pšenica 20.87 din/kg , soja - ;

Reagovanje (II)

 

ODGOVOR NA┼áEG SARADNIKA JONA J MON─ćANA NA PISMO TOMISLAVA SAVATOVI─ćA OBJAVLJENOG 11. JANUARA

Alibunar, 12. januar 2021.

Po┼ítovani gospodine Savatovi─ç, povodom Va┼íeg pisma redakciji, vezano za tekst „Policija spre─Źila incident” od 4. januara, zahvaljujem se na iskazanoj pa┼żnji i razumevanju, a vezano za doga─Ĺaj od 2. januara 2021. u Deliblatskoj pe┼í─Źari, o ─Źemu sam pisao.

Sve navode koje ste izneli ja prihvatam i vidim da sam u celini sa─Źinio korektnu informaciju.  Prihvatam i Va┼íe upozorenje o bespravno podignutim objektima, ┼íto nije bila tema mog izve┼ítavanja. Poku┼ía─çu u narednom periodu da saznam vi┼íe o tome, ako mi redakcija dozvoli, kao i da proverim ko ima prednost kupovine nekretnina u za┼íti─çenoj prirodnoj zoni - privatno lice ili zadu┼żeni staralac za celo okru┼żenje.

U celini je najva┼żnije da je policija spre─Źila incident i, ┼íto sam saznao ovih dana, da u Deliblatskoj pe┼í─Źari ima mesta za mnoge sto─Źare koji to ┼żele. Iskreno svima njima ja se divim, jer su to vredni ljudi. Zamislite samo da oni tokom leta za svaku kravu i par ovaca moraju obezbediti oko 100 litara pitke vode. Vi sto─Źari zna─Źajno mo┼żete u─Źestvovati u spre─Źavanju ┼íirenja ┼żbunja, ┼íto sam se uverio tokom proteklih 10 godina prate─çi prisustvo farmera Radojevi─ça na ovim prostorima.

┼Żelim Vam kao mladom sto─Źaru uspeh u poslu i da ostvarite saradnju i poverenje sa Radojevi─çima u ─Źiji objekat ste upali sa ovcama i ┼íto je bio povod za incident. Pokrajinski zavod za za┼ítitu ┼żivotne sredine Vama je izdao re┼íenje za napasanje krava na ime Milan Savatovi─ç (?), da li je to ili ne gre┼íka, Vi sigurno znate.

Za moju redakciju pisanje o spre─Źenom incidentu uz pomo─ç policije je zavr┼íeno, a ako dobijem zadatak bavi─çu se imovinom i objektima na Deliblatskoj pe┼í─Źari koji nisu vlasni┼ítvo „Vojvodina┼íuma”.---
 
Pregled Cena ┼Żitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Kako Pove─çati Prinos 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---